jueves, 31 de marzo de 2011

Viaje final de curso a Berlin

Pasos que em seguit per a arrivar a obtenir la foto finaal del examen del gimp /Viaje final de curso Berlin/:

1.- Anem al google i a la part superior esquerra cliquen a 'imagenes'. Una vegada dins, a la barra de busuqeda posem Berlin. La foto que mes ens agrada i que volem utilitzar cliquem en el boto dret sobre ella i precionem a la opcio de guardar como i la guardem a una carpeta creada anteriormen amb el nostre nom (format jpg o npg). Cuan ja la tenim, anem on esta guardada i cliquem en el boto dret sobre ella i triem l' opcio de 'edit with GIMP'. Una vegada oberta, totes les altres coses ( logotipos, images secundaries, tituls..) aniran damunt d' aquesta, ja que la utilitzarem com a fondo.




2.- Repetim una altra vegada el mateix proces, pero ara esta foto sera utilitzada com a secundaria i no com a fondo. Aleshores ademes d' obrirla en el gimp, la guardarem en formato jpg o npg.




Una vegada guardada, la arrastrem fins a la foto anterior (la del punt 1), que tenim obrerta en el gimp. Cuan ja la tenim damun de la foto de fondo la anem modifican tal i com mes ens agrade. /La he menejat fins a la part esquerra, en la goma he borrat la part de la cera i del cel i soles he deixat el mur. Una vegada fet aixo tambe li he llevat opacitat i le deixat en un 70% per a que es veiga una mica el que ña detras d'aquesta./

 



3.- Al acavar de treballar amb les fotos, pasem a fer el que sera el titul principal. Per a ferlo ens dirigim al gimp i triem la opció /archivo-crear-logotipos/:


Dins de logotipos, ne triem el que mes s' acople altema que estem tratan, i cliquen sobre ell. Antes de crearlo triem els colors que volem i el nom que posará. Aleshores, una vegada fet, anem a la opcio de capes i eliminem la ultima, que es la del fondo de la imatge (background).




Una vegada fet aixó, la guardem (format jpg o npg) i cuan ja l' hem guardad la arrastrem fins a la ventanilla del gimp on estan les fotos. D' aquesta manera la podem modificar com mes ens agrade i per finalitzarla la anclem a la foto i queda tot subjecte en un.


 



4.- El següent pas es crear el que sera com el subtitul, es a dir, una frase amb el contingut de la foto. Per a crearlo fem els mateixos pasos que antes ( ens dirigim al gimp i triem la opció /archivo-crear-logotipos/ ) , pero aquesta vegada triarem un altre format, tipus de lletra i color. I també eliminen la capa final (background).


 



Una vegada guardat (format jpg o npg) també em seguit el mateix procedimen per a ficarlo subjecte a la imatge. [ en aquest cas he fet el titul de manera que comence de mes gran a mes petit i li e donat un grau d' inclinació, de tal manera que es qede amb la mateixa prespectiva que la foto menuda. ]





5.- Quan ja tenim les imatges amb els seu tituls, pasarem a posar el logotipo del nostre institut, depres el nom del institut i per ultim, per a indicar l' autor, el nostre nom. Per a fer-ho, seguirem els següents pasos:
  • 5.1.- Primer que tot anirem al google i buscarem el logotipo del leopoldo querol, quan el trobesem, mitjançant l' opció guardar como, el guardarem en la nostra carpeta. Una vegada guardat, l' arrastrarem fins a la foto del gimp. Quan ja estrobe damun la foto al modificarem [ li hem reduit la seu grandaria i l' hem menejada fins a la part inferior esquerra.] Una vegada fet, mitjançat el menú de capes, l' anclem a la foto principal.







  • 5.2.- Despres d' haver post el logo del centre, pasarem a posar el nom complet del institut [ ies leopoldo querol ]. Farem el mateix procediment que en el punts 3 i 4. Anirem a la opció /archivo-crear-logotipos/ i ne triarem un. Com hem fet amb els altres tambe canviarem els color, el tipues de lletra i l' estil. El crearem i li llevarem la capa final, que es la del fons (background). Despres mitjançan l' opció guardar como el guardarem a la nostra carpeta ( en format jpg o png ). Fet aixo agafarem l' arxiu i sense obrirlo l' arrastrarem fins a la foto del gimp on ja esta casi tot. Una vegada alli dins, el podrem modificar. [ en este cas yo soles le disminuit de tamany i l' he posat a la part inferior central ]. I pa dixarla subjecta a la foto l'anclem.







  • 5.3.- Finalment, tornarem a obrir una atra pagina del gimp i crearem un nou logotipo ( /archivo-crear-logotipos/ ). Aquesta vegada sera del nom de l' autor [ jo le fet amb el contorno de les lletres roig i el fondo d' elles de color groc, i de nom: Ruben Gaseni Segura ]. Una vegada triades les caracteristiques que presentara el logotipo, el creem. Ya creat, també eliminem l' ultima capa, que es la del fondo d'imatge (background). Aleshroes el guardem mitjançant l'opció de guardar como a la nostra carpeta (format png o jpg).



Una vegada fet, arrastrem l'arxiu fins a la imatge que ja esta apunt d'acavarse. Allí, com hem fet amb tots els altres tituls i fotos secundaries, el podem retocar com mes ens agrade. Fet aixo, l'anclem a la foto principal. I per finalitzar ja, guardem la imatge final amb el nom de 4tb i el nom (format png o jpg).
Ja podrem obrirla i vore el resultat final.





No hay comentarios:

Publicar un comentario